На Тернопільщині 9-ти річна дівчинка пише вірші про війну

Опубліковано в Новини 18.08.2023
 
Знайомтесь, це Надійка Ожоганич. Їй 9 років, вона пише вірші про війну.
У 2014 році її родина переїхала з Донецької області та знайшла прихисток на Шумщині. Батько Надійки був учасником АТО. З початком повномасштабної війни знову, не вагаючись, пішов боронити Україну. Чоловік загинув під час виконання бойового завдання.
Двоє її рідних братів зараз також воюють за нашу землю в лавах Збройних сил України.
Нещодавно дівчинка їздила на відпочинок, який організовували для дітей військовослужбовців, до польського міста Єлєня Гура. І там розповідала свої авторські вірші.
Наші діти дуже швидко подорослішали. Чи могли б ми колись подумати, що розповідати про війну з книжок дітям не доведеться. Вони самі все бачитимуть і розумітимуть.
Із родиною дівчинки зустрівся заступник голови обласної військової адміністрації Віктор Устенко. Обговорили потреби родини, відпочинок дітей і службу старших синів.
 
Джерело: ТОВА
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.