Керівника підрозділу Управління Держпраці у Тернопільській області внесенуть у реєстр корупціонерів

Опубліковано в Новини 19.08.2023

Постанова Тернопільського міськрайонного суду, якою  колишнього начальника відділу Управління Держпраці у Тернопільській області визнано винним у вчиненні  адміністративного правопорушення, пов’язаного з  корупцією, за неповідомлення про конфлікт інтересів та вчинення дій й прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів  (ч. 1, ч. 2  ст. 172-7  КУпАП), залишена в силі в результаті апеляційного перегляду.

 Нагадаємо, посадовець взяв участь у засіданні та прийнятті рішення, в тому числі і стосовно себе, регіональною комісією з перевірки знань інспекторів праці у Тернопільській області, що становило його приватний інтерес.
 Завдяки позиції прокурорів обласної прокуратури Тернопільським міськрайонним судом накладено на винну особу стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Таким чином, порушник не лише сплатить штраф, але і буде внесений у Реєстр корупціонерів.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.