У мешканця Тернопільщини вилучили майже сотню набоїв та запал

Опубліковано в Новини 19.08.2023
Майже сотню набоїв та запал оперативники Збаража вилучили у жителя місцевої громади.
Співробітники сектору карного розшуку відділення поліції №4 міста Збараж отримали оперативну інформацію про те, що 41-річний житель одного з сіл громади може незаконно зберігати зброю. Було отримано дозвіл на проведення санкціонованого обшуку.
У результаті слідчо-розшукових дій за місцем проживання 41-річного чоловіка поліцейські виявили та вилучили близького сотні різнокаліберних набоїв та ударно-дистанційний запал. Речові докази скеровано на експертизу.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу, санкція якої передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри та обрання запобіжного заходу.
 
Джерело: ГУНП у Тернпільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.