Визначилися фіналісти Кубка Тернопільської області з футболу

Опубліковано в Новини 17.08.2023

У середу, 16 серпня, після зіграних у Великих Гаях і Тернополі півфінальних матчів-відповідей визначилися фіналісти Кубка Тернопільської області з футболу.

У Великих гаях зустрічалися чинний володар трофею і чемпіон Тернопілля місцевий «Агрон» і заліщицький «Дністер». Тиждень тому у Заліщиках команди зіграли внічию 1:1. Тривалий час саме такий рахунок тримався і в гаївському поєдинку. Гості відкрили рахунок вже на дев’ятій хвилині, коли відзначився Михайло Берсан. Відігрався «Агрон» у компенсований до першого тайму час – гол на рахунку Назара Процика. В другій половині суперники діяли обережно. То була класична гра до першої помилки. Її в середині тайму допустила оборона «Дністра», дозволивши Тарасові Гром’яку ударом з близької відстані вразити ворота Івана Мельника вдруге.

2:1 – «Агрон» знову у фіналі. За третій в своїй історії обласний кубок команда посперечається з тернопільськими «Подолянами», які дуже переконливо після виїзної поразки 1:2 перемогли прописного фаворита – «Медобори» з Зеленого. У першому таймі команди обмінялися голами: на влучний постіл тернополянина Максима Мацієвського відповів Михайло Войцещук. В екстратайм гру «Подоляни» перевели завдяки влучному удару Руслана Масальського. А в додаткових 30 хвилин господарі були нестримними. Масальський у підсумку зробив хет-трик, а остаточний підсумок – 5:1 – встановив Іван Жуміга.

Фінал Кубка області відбудеться 20 серпня, починаючи з 16:00 на бучацькому стадіоні «Колос».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.