Тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин став срібним призером шоу-гонки

Опубліковано в Новини 17.08.2023

У місті Вісбаден в Німеччині відбулися шоу-гонки City Biathlon 2023. Разом із партнеркою з Німеччини Емі Фаб'єн Дункель тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин став срібним призером цієї шоу-гонки. Про це повідомили на сайті ЗУНУ.

У змішаній гонці, з шести пар учасників, були також два інтернаціональних дуети, у якому виступив Віталій.

Під час підготовки до сезону біатлоніст злетів з траси. В ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт Мандзин пояснив, що саме сталося з ним. Під час проходження траси на тренуванні його лижеролер зарився, внаслідок чого він злетів з неї та впав. Внаслідок падіння біатлоністу наклали шість швів.

Окрім накладених швів, Мандзин повідомив, що має проблему зі згинанням ноги. Саме через це він міг не виступити у Вісбадені.

Що відомо

Окрім Мандзина, на шоу-гонці у Вісбадені мають виступити ще два українські біатлоністи - Дмитро Підручний та Юлія Джима.

Мандзин у сезоні 2022/23 дебютував у складі збірної України на рівні Кубка світу. Він пробіг спринтерські гонки у Гохфільцені та Ансі, але до залікової зони не потрапляв.

Також у сезоні 2022/23 Мандзин здобув "бронзу" юніорського чемпіонату Європи з біатлону - у складі змішаної естафети. Крім цього, він вигравав "срібло" у чоловічій естафеті та "бронзу" у гонці переслідування на етапах Юніорського Кубка IBU.

Джерело: Суспільне Спорт

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.