У Чорткові триває реконструкція приміщення під квартири для людей зі сходу та півдня України

Опубліковано в Новини 16.08.2023

За гроші міжнародних партнерів триває масштабна реконструкція приміщення під квартири для людей зі сходу та півдня України, які тікаючи від війни знайшли прихисток на Чортківщині.

Проект «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в місті Чортків» реалізується за підтримки НЕФКО в якості виконавчої організації в рамках Інвестиційної платформи сусідства («NIP»), для Програми дій «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення ВПО в Україні». Чортківська громада виграла грант на суму 1 млн 960 тис, повідомляє Чортківська міська рада.

Окрім того, з метою забезпечення належних умов для проживання на запит Чортківської міської ради щодо створення пральної кімнати відреагували представники Львівського та Ужгородського офісів Організації з міжнародної міграції (IOM Ukraine).

Уже вчора 3 пральні машини INDESIT та 3 сушильні машини CANDY загальною вартістю 89 394 грн доставили у гуртожиток, де тривають ремонтні роботи. Пральна кімната функціонуватиме при Територіальний центр соціального обслуговування м. Чорткова.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.