У ставку на Тернопільщині втопився 17-річний хлопець

Опубліковано в Новини 17.08.2023
Нещасний випадок стався на ставку поблизу села Устя Зелене.
Підліток відпочивав разом з друзями. Вирішили стрибати у воду з дамби. Стрибнув і 17-річний житель села Лука, однак самостійно випливти не зміг. Друзі не залишили в біді - кинулися вслід, витягнули на берег, викликали швидку допомогу. Реанімаційні заходи, на жаль, результату не дали - лікарі лише констатували смерть підлітка.
Поліцейські вкотре застерігають від необдуманих вчинків під час відпочинку на водоймах. Насамперед, заходити у воду потрібно тільки у тверезому стані. Купатися варто лише у знайомих місцях. Табу на різного роду екстремальні вчинки під час купання, наприклад, стрибки з вишок, мостів, пірнання у невідомих місцях тощо. Не нехтуйте правилами поведінки на воді. Бо найменша помилка може вартувати життя.
За офіційними даними, з початку року на водоймах загинуло 23 людей, з них двоє – неповнолітні.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.