Діти воїнів з Тернопільщини поїхала на безкоштовний відпочинок у Швецію

Опубліковано в Новини 08.08.2023

Вчора із Чорткова до шведського міста Карлскруна вирушили на безкоштовний відпочинок ще 42 дітей військових із Чортківської громади.

Про це розповіли у Чортківській міській раді.

– Раніше Чортківська міська рада зверталась із відповідними листами до муніципалітетів міст-побратимів із проханням прийняти влітку на відпочинок дітей загиблих Героїв із нашої громади, а також дітей військовослужбовців, які зараз беруть участь в бойових діях проти московських окупантів, – розповідають у міській раді. – Міжнародне партнерство Чортківської міської ради, співпраця із європейськими містами-побратимами продовжує приносити практичний та цінний ефект. 

До слова, у липні майже два тижні діти військових із нашої громади безкоштовно відпочивали на півдні Франції – у місті Безьє. Також кілька днів тому 24 дитини декілька днів тому поїхали у місто Талсі (Латвія). Ще одна група дітей невдовзі поїде до французького міста Канни.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.