У Тернополі реалізують ініціативу "Підприємцем бути легко"

Опубліковано в Новини 31.07.2023

На черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради депутати прийняли рішення "Про залучення гранту для реалізації місцевої ініціативи "Підприємцем бути легко" в рамках проєкту "Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів", який реалізується ПРООН в Україні та фінансується урядом Німеччини".

Таке рішення прийнято для залучення ресурсів на підсилення власної відповідальності за врегулювання кризи, спричиненої війною, що позитивно вплине на підприємства та населення в цілому, сприятиме стимулюванню сталого відновлення місцевої економіки.

З метою реалізації ініціативи буде залучено відповідний грант, мета якого – створення якісної, сучасної та інноваційної інфраструктури для підтримки бізнесу громади.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.