У Тернополі планують збудувати багатоквартирний будинок для ВПО

Опубліковано в Новини 29.07.2023

Учора, 28 липня, на засіданні сесії міської ради прийнято рішення «Про затвердження договору про грант № EU03-2022-228 від 26.06.2023 між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Тернопільською міською радою».

Відповідне рішення прийнято з метою фінансування проєкту «Будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька» в рамках грантової програми дій від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст України / Housing for internally displaced persons (IDPs) and rehabilitation of liberated cities in Ukraine».

До слова, програма «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні» фінансується Європейським Союзом за підтримки НЕФКО, що виступає програмним менеджером, яка спрямована на забезпечення житлом українців, змушених залишити свої домівки внаслідок війни, та відновлення об’єктів комунального господарства у звільнених містах України.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.