У Тернопільській ОУНБ стартував проєкт «Психологічно-мистецькі студії «Дім»

Опубліковано в Новини 27.07.2023

 

Тернопільське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація» взяло участь у конкурсі проєктних грантів за фінансової підтримки програмою «Culture Helps /Культура допомагає», яка імплементується «Іншою Освітою» спільно з «zusa» за підтримки Європейського Союзу, та успішно виграло його.

«Дім»— це арт-простір для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців і їхніх сімей, де можна безкоштовно отримати фахову психологічну консультацію від спеціалістів-психологів та арт-терапію.

Учасники авторських вечорів матимуть змогу поринути у світ мистецтва, разом із неперевершеним художником, волонтером, меценатом благодійних проєктів та акцій і дуже харизматичним чоловіком — Рустамом Давлетовим.

Упродовж реалізації проєкту планується проведення 10 мистецьких майстер-класів і 10 психотерапевтичних занять для дітей і дорослих.

На першому занятті малювали Карпатський пейзаж. Карпати - це неповторна природа, красиві пейзажі, величні гори, річки та ліси. Малювання гір Карпат може викликати різні емоції і відчуття у людей.

Учасники майстер-класу мали унікальну можливість відчути себе справжніми художниками. Кожен малюнок є унікальним виразом внутрішнього світу людини, і малювання гір Карпат може допомогти людям краще зрозуміти себе та свої почуття щодо цього прекрасного куточка природи.

За матеріалами Тернопільської обласної ради

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.