Тернопільський спортсмен став чемпіоном України

Опубліковано в Новини 17.02.2017

Отримав перемогу над чемпіоном Кубка світу.

В Харкові відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих до 23 років. На цих змаганнях вихованець КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби», в даний час - учень ШВСМ, майстер спорту України міжнародного класу Андрій Антонюк став чемпіоном України у ваговій категорії 80 кг. У фінальній сутичці наш земляк впевнено переміг чемпіона Кубка світу, бронзового призера чемпіонату Європи 2016 року серед дорослих до 23 років, спортсмена з міста Харкова Ярослава Фільчакова.

Тепер Андрій Антонюк готується до чемпіонату Європи серед дорослих до 23 років, який відбудеться 30.03-02.04.2017 року в Угорщині, в місті Сомбатхей. Андрій є студентом першого курсу ТНЕУ, тренується під керівництвом майстра спорту України міжнародного класу Віталія Ліщинського та заслуженого тренера України Андрія Телебана.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.