Головнокомандувач ЗСУ Залужний відзначив «Золотим Хрестом» воїна з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 19.07.2023

Боєць 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Олександр Липко нагороджений нагрудним знаком «Золотий Хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомили у Підволочиській селищній раді.

Народився Олександр в Почаєві, що на Кременеччині. Після одруження проживає у Підволочиську, разом з дружиною виховує десятирічного сина Макара.

Олександр захищає державу від ворога ще з 2015 року добровольцем.

Спочатку у 44-тій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апомтола, а на даний час у 68-мі окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.


За роки військової служби отримував багато військових нагород, а нещодавно, на початку липня, Олександра нагороджено нагрудним знаком від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного «Золотий Хрест» за проявлену мужність, – розповідають у селищній раді. Син Макар пишається батьком, адже він для нього тато найкращий приклад для наслідування. І ,навіть, в свої десять років розуміє, що тато вже Герой, адже цю нагороду просто так не отримують!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.