Молодь, гучна музика та наркотики: під час комендантської години у Тернополі "накрили" один із розважальних закладів

Опубліковано в Новини 18.07.2023

68 людей виявили правоохоронці в одному із розважальних закладів Тернополя. Молоді люди перебували там під час комендантської години.

Неодноразово на лінію “102″ надходили скарги від мешканців вулиці Січових Стрільців про те, що в закладі громадського харчування грає голосно музика, гамірно і на жодні зауваження ні власник, ні персонал не реагують.

За словами працівників поліції, цей заклад порушував норми роботи у час карантинних обмежень, не зупинила адміністраторів і війна. Вони, ігноруючи комендантську годину, продовжували працювати, а власник позицінував свій заклад з “пунктом незламності”. Скаржилися жителі обласного центру й на те, що там продають заборонені речовини.

16 липня у ході обшуків, санкціонованих ухвалою Тернопільського міськрайонного суду, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури поліціянти роти поліції особливого призначення прийшли до закладу з обшуками.

Відповідно до розпорядження голови обласної військової адміністрації, на території Тернополя та області усі заклади повинні зачинятися о 23:00. З обшуками поліціянти прийшли в ресторан уже о 23.30.

Під час перевірки поліціянти виявили у ресторані 68 людей включно із персоналом. Серед відвідувачів було 26 дівчат та 29 чоловіків призовного віку. 13 із них підпадали під мобілізацію.

У ході обшуків правоохоронці вилучили ймовірно наркотичні речовини – два пакетики із канабісом, дві ампули з невідомою речовиною  та таблетки синього кольору. Усе направили на експертизу, а даний факт внесли в ЄРДР згідно з частиною 2 статті 307 ККУ.

Правоохоронці стверджують, що порушувати закон, вказівки чи розпорядження не дозволено нікому – ні пересічним громадянам, ні людям, які вважають себе “недоторканними”.

Поліціянти закликають усіх громадян дотримуватися вимог чинного законодавства та не нехтувати правилами власної безпеки. Такі відпрацювання триватимуть і надалі.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.