На Тернопільщині продовжують "латати" автошляхи

Опубліковано в Новини 17.07.2023
Для безпечного проїзду мережею автошляхів державного значення області дорожники проводять заходи з експлуатаційного утримання. Під час воєнного стану це єдиний спосіб забезпечити безперебійний рух транспорту автошляхами, які не були повноцінно відремонтовані до повномасштабного вторгнення. Проведення капітального чи поточного середнього ремонту доріг наразі призупинене.
Минулого тижня ліквідація ямковості гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методом проводилася на 9 дорогах Тернопільщини: національного, регіонального та територіального значення:
Н-02 Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка
Р-43 Тернопіль – Ланівці
Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Кам’янець-Подільський
Т-20-07 Бережани - Нараїв - Брюховичі
Т-20-14 Підволочиськ – Скалат
Т-20-10 Збараж – Підволочиськ
Т-20-13 Почаїв – Зборів
Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів
Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець
Крім цього, триває поновлення розмітки, ремонт придорожньої інфраструктури, прибирання автопавільйонів та смуг відведення і видалення порослі вздовж автошляхів області.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.