Новий тренер тернопільської "Ниви" розповів про своє призначення у клубі та плани на майбутнє

Опубліковано в Новини 29.06.2023

- Василю Івановичу, що можете сказати про ваше повернення у "Ниву" на посаду тренера?

- Мені приємно повернутися в команду. Дуже помітно, що хлопці подорослішали та стали справжніми професійними футболістами, ще три роки назад ми говорили, що у нас хороша команда, але є одна проблема - це те, що вона молода і потрібно 2-3 роки почекати, аби гравці подорослішали та змужніли і ось пройшов цей період і тепер з них можна питати та ставити чіткі задачі.

- Розкажіть детальніше про плани стосовно навчально-тренувальних зборів.

- Два етапи зборів ми проведемо у Тернополі. Перший етап підготовки ми завершимо першого числа і завершимо ми її грою з "Агробізнесом", але в середині перших зборів, якщо точніше то 28 червня зустрінемося із "Прикарпаттям" у Івано-Франківську. Після перших зборів дамо хлопцям два дні відпочинку і тоді розпочнемо другий етап зборів. Будемо мати трішки інший об’єм роботи, але вона буде поділена щодо покращень фізизчних кондицій гравців та вплані тактичних дій.

- Чи слідкували за грою "Ниви" у минулому сезонні, як оцінюєте гру команди?

- Я вважаю не коректно коментувати роботу інших тренерів, які працювали з командою останні роки, але головне, можу сказати – це те, що команда збереглася. Команда продовжує грати в Першій лізі і це означає, що попередні тренера виконували свої задачі добросовісно. Наразі, я помічаю, як команда росте та прогресує і ми надалі будемо це все робити та ставити перед собою нові задачі.

- Щодо складу "Ниви", все залишається без змін чи можливо маєте інші плани?

- Ну впершу чергу у нас є обойма з двадцяти чоловік і потрібно добре все переглянути та підсилити слабкі місця. Для нас потрібно напрацювати щось своє, щось нове і рухатися вперед. Наразі, ми стараємося зберегти свою команду і попрацювати більше в організації самої гри.

- Як хлопці налаштовані на новий сезон?

- Усім не секрет, що ми будемо грати швидкісний, агресивний та інтенсивний футбол, який потребує багато фізичних затрат, тому хлопці налаштовані рішуче. Всі з позитивом відносяться та розуміють що потрібно пройти етап підготовки, а саме етап зборів важкий, але на базі цього вже можна вибудовувати команду до підготовки сезону.

- Чи є від керівництва клубу чіткі завдання на майбутній сезон?

- Будь яке керівництво ставить задачі і знаючи наше керівництво, то в нас задачі тільки максимальні.

Джерело: Пресслужба футбольного клубу "Нива"

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.