Дорожникам Тернопільщини докуплять ще техніки

Опубліковано в Новини 14.02.2017

Більше п'яти одиниць.

Як повідомила прес-служба САД у Тернопільській області, у 2017 автопарк ДП «Тернопільський облавтодор» розшириться завдяки рішенню ПАТ «ДАК Автомобільні дороги України».

Компанія виділить 240 мільйонів гривень на нову техніку для облавтодорів. З них – 15 мільйонів для тернопільських шляховиків.

«Тернопільським облавтодором» буде закуплено 5 піскорозкидачів та 2 автогрейдери.

«Нова техніка це інвестиція, адже за її допомогою можна швидше та якісніше здійснити дорожні роботи. Ми – найбільший замовник послуг «Тернопільського облавтодору» і часто спостерігаємо суттєву різницю між ефективністю техніки радянського зразка і сучасного обладнання. У зв’язку з цим, розширення асортименту спецтехніки нашого головного підрядника чудова новина. Сподіваємося, вона допоможе їм охопити більший обсяг робіт», – коментує начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.