Підприємство Петра Гадза надало 12 одиниць техніки для ліквідації дорожнього колапсу поблизу Монастириська

Опубліковано в Новини 11.02.2017

Сумнозвісні три пагорби, які знаходяться при в’їзді у місто Монастириська, додали клопоту учасникам дорожнього руху під час негоди.

Протягом 7 та 8 лютого на крутих підйомах та спусках, які розташовані один за одним, великогабаритна техніка зупинилася.

Спецтехніка філії «Бучацький райавтодор» відбуксирувала вже понад 5 десятків фур. Допомогли водіям і механізатори фермерського господарства депутата Тернопільської обласної ради Петра Гадза ТзОВ «Бучачагрохлібпром». 12 одиниць техніки підприємства було залучено для відновлення руху. Деякі фури були настільки навантажені товаром, що їх тягнули пліч-о-пліч дорожники і аграрії.

 

- Наше підприємство завжди долучається до вирішення таких проблемних ситуацій. Наприклад, коли вся Тернопільщина опинилася у полоні хуртовини в листопаді минулого року, наша техніка так само допомагала розчищати шляхи. Ми всі живемо і працюємо у цьому краї, а тому повинні спільно вирішувати проблеми і не перекладати відповідальність на владу чи комунальників, адже співпраця, кооперація завжди дає результат, що в кінцевому результаті, приносить користь усім, - переконаний Петро Гадз.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.