Шукаючи роботу мешканка Тернопільщини втратила власні заощадження

Опубліковано в Новини 30.05.2023

Понад 17 тисяч гривень втратила жителька Чортківського району, довірившись невідомим. За допомогою вона звернулася до місцевого відділу поліції.

Потерпіла розповіла, що на сайті “flagma” знайшла кілька вакансій з працевлаштування у Польщі. Вона списалася з представниками агенції та обговорила всі умови.

Куратор з працевлаштування повідомив, що за свої послуги з підбору відповідної вакансії потрібно оплатити 440 доларів. Як тільки вони отримають кошти, одразу почнуть перемовини з роботодавцем. Співрозмовники гарантували стовідсоткову роботу.

Проте після того, як жителька Чортківщини переказала гроші на вказаний рахунок, представники агенції перестали виходити на зв’язок.

Жінка написала заяву до поліції. Правоохоронці встановлюють, куди пішли гроші і з ким спілкувалася потерпіла. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно зі статтею 190 ККУ.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.