Боронячи Україну, загинув Олег Гуменюк з Чорткова

Опубліковано в Новини 26.05.2023

Від рук рашистів загинув житель Чорткова Гуменюк Олег (1972 р.н.).

Трагічну звістку повідомили у Чортківській міській раді.  

Герой пішов захищати рідну землю 26 лютого 2022 року. Служив командиром гармати артилерійського дивізіону, мав звання старшини.

– Безстрашно вибивав окупантів із української землі, бо розумів, що на ньому та побратимах зараз тримається все майбутнє України.

Та 20 травня відбувся його останній бій. У результаті прицільного артилерійського обстрілу Олег Гуменюк отримав вогнепальне осколкове поранення, був госпіталізований у одну із лікарень Запоріжжя. Медики робили все можливе, аби зберегти життя воїну, втім 24 травня серце Олега перестало битись… – повідомили у міській раді.

Вдома у Героя залишилась дружина, двоє дітей, рідний брат.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.