У Тернополі чоловік знущався над своєю дружиною та її племінницею

Опубліковано в Новини 22.05.2023

Мешканець обласного центру понесе відповідальність за вчинення домашнього насильства. Відповідні документи працівники Тернопільського районного управління поліції направили до суду.

До поліцейських за допомогою звернулася місцева мешканка. Вона проживає у будинку з чоловіком та племінницею. Родич, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, вчиняв домашнє насильство відносно обож жінок: висловлював словесні образи, погрожував фізичною розправою, чим завдав шкоди їх психічному здоров`ю. Правоохоронці проводили з чоловіком профілактичні бесіди про недопущення скоєння випадків насильства, однак порушника це не зупинило.

За вчинення домашнього насильства поліцейські склали на кривдника протоколи за статтею 173-2 КУпАП. Аби вберегти постраждалих від подальшої загрози, дебоширу було винесено термінові заборонні приписи, які зобов’язували його залишити місце проживання та не спілкуватися з ними. Однак чоловік знову почав приходити до помешкання з образами.

Правоохоронці зібрали докази скоєння тернополянином протиправних дій та скерували матеріали на розгляд  суду.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.