Тернопільська спортсменка здобула три «золота» на чемпіонаті України з марафону з веслування на байдарках і каное

Опубліковано в Новини 17.05.2023

У Вінниці відбувся чемпіонат України з марафону, пам’яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка, з веслування на байдарках і каное.

Три золоті нагороди на змаганнях здобула студентка Західно-українського національного університету, вихованка обласної школи вищої спортивної майстерності, Майстер спорту України Дарія Довбня.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

– Перше золото Дарія виборола у байдарці-одиночці у «спринтерському марафоні» на дистанції 3,4 км. Наступний день також приніс спортсменці золоту нагороду у байдарці-одиночці на класичній марафонській дистанції 22, 6 км. Ще одну золоту нагороду Дарія Довбня здобула у третій день змагань в екіпажі байдарки-двійки разом з веслувальницею з м. Дніпро Поліною Нуровою на дистанції 26,4 км, – кажуть в управлінні.

Тренує спортсменку тренер КУТОР ТО ШВСМ Володимир Гикавий.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.