Школяр з Тернопільщини посів перше місце на міжнародному чемпіонаті мистецтв «SUNNU ART FEST»

Опубліковано в Новини 17.05.2023

 Учень 6 класу Підволочиської ЗОШ I-III ступенів Дмитро Борисович Стахурський на міжнародному дистанційному весняному багатожанровому чемпіонаті мистецтв «SUNNU ART FEST» здобув 1 місце.

Хлопчик переміг у номінації: «Вокальний жанр», (естрадний класичний), класифікація рівня підготовки «DEBUT», «I CAN». Вікова категорія: 4, «JUNIOR».

Про це розповіли у Підволочиській селищній раді.

– Вітаємо юного музиканта та його викладача з перемогою! Кожний конкурс – це крок до удосконалення виконавської майстерності. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та надалі підкорювати мистецькі вершини, – кажуть у селищній раді.

Вчителя Дмитра, Ярослава Васильовича Швириду за професійну підготовку конкурсанта та високий рівень майстерності керівника також нагороджено спеціальним дипломом-сертифікатом «За внесок у розвиток культури та мистецтва».

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.