Мешканці Тернопільщини потрапили "на гачок" шахраїв

Опубліковано в Новини 09.05.2023

Все більше працівники поліції документують нові факти шахрайств вчинених щодо мешканців області. Потерпілі повідомляють, що невідомі під різними приводами привласнюють їх готівку, при цьому діють від імені приятелів.

Від такого роду злочину потерпіло одразу п’ятеро мешканців Тернопільщини. В різних соціальних мережах їм надходили повідомлення від знайомих. Автори дописів просили позичити гроші для вирішення різних проблем. За версією аферистів, кошти вони обіцяли в найкоротші строки повернути. Громадяни без роздумів здійснювали транзакції, однак через певний проміжок часу усвідомлювали, що потерпіли від рук аферистів. Сума завданих збитків сягнула більше 50 000 гривень.

Відомості про події працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

 

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.