У торговому центрі Тернополя обікрали автомат з іграшками

Опубліковано в Новини 27.04.2023

Співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції встановили особи зловмисників та місце їх перебування.

Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників поліції від приватного підприємця. Невідомі особи пошкодили та викрали дитячі іграшки з вендиногового автомату, який був встановлений в одному із торгово-розважальних закладів Тернополя. Збитки заявник оцінив у 20 тисяч гривень.

Факт крадіжки зафіксувала камера відеоспостереження. Це допомогло працівникам кримінальної поліції оперативно встановити осіб, причетних до викрадення іграшок. Ними виявилися двоє мешканців Тернопільського району та жителька обласного центру. Фігуранти вперше потрапляють в поле зору працівників поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.