У Тернополі з електроопор демонтують рекламу

Опубліковано в Новини 26.04.2023

Учора, 25 квітня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції демонтовано дев’ять рекламних конструкцій (власники невідомі), які були розміщені на електроопорах за адресами: вул. Тараса Протасевича, вул. Омеляна Польового, вул. Антіна Манастирського в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 28.12.2022 року № 1601 «Про демонтаж рекламних засобів».

Демонтовані рекламні конструкції знаходяться на території під охороною.

Для повернення рекламних конструкцій власникам необхідно звернутися в ПП «Наш дім» вул. Клима Савура, 3.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.