Під вартою поліції охорони Тернопільщини – понад 150 об’єктів агропромислового комплексу

Опубліковано в Новини 19.04.2023

Серед півтори сотні об’єктів АПК, що перебувають під вартою поліції охорони, більш ніж п’ятдесят одиниць транспорту сільськогосподарського призначення і понад десять підприємств та установ, що є стратегічно важливими для забезпечення життєдіяльності суспільства.

Із початком сільгоспсезону керівникам аграрних підприємств варто подбати про надійну фізичну й технічну охорону об’єктів, аби жодні непередбачувані ситуації не відволікли від головного на сьогодні – посівної кампанії, що цьогоріч затягнулася через погодні умови.

Оптимальне охоронне рішення для сільгосптранспорту – GPS-моніторинг, що дає змогу не лише відслідковувати маршрути транспорту і витрати пального, а й визначати ефективність його праці за багатьма показниками.

Встановивши таке обладнання, господар підприємства може і контролювати роботу механізаторів, і захистити об’єкти від протиправних посягань. Моделі GPS-трекерів, кількість датчиків і сценарії налаштування системи безпеки фахівці з поліції охорони рекомендують індивідуально, враховуючи особливості об’єкта і побажання господаря.

 

Управління поліції охорони в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.06.2024 soroka
Затіняюча сітка: види, переваги, особливості вибору
У літню пору популярним захистом для рослин, альтанок, теплиць, будівель чи інших конструкцій є затіняюча…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.