На Тернопільщині бійці бригади «Лють» проходять первинний етап навчання

Опубліковано в Новини 16.04.2023

Чергова група бійців, які поповнили лави об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють», приступили до первинного етапу навчання.

Щодня на полігоні під керівництвом досвідчених інструкторів вони відпрацьовують тактичну стрільбу, правила надання домедичної допомоги, тактику ведення бою.

- Слухачі проходять навчання, де здобувають навички з тактичної медицини, вогневої і тактичної підготовки. Усі бійці вмотивовані та налаштовані на отримання нових знань, - розповідає інструктор.

Бійці тренуються в умовах наближених до бойових. Особливу увагу під час навчання приділяють вогневій підготовці. Адже у складі навчальної групи є ті, хто вперше взяв до рук зброю. Слухачі наполегливі у вивченні нового матеріалу, розуміють, що такі навички допоможуть зберегти своє та чуже життя на полі бою.

Боєць з позивним «Еней» новачок у військові справі. Коли розпочалася війна, хлопець одразу повернувся з-за кордону додому. Займався волонтерством, допомагав військовим, внутрішньо переміщеним особам. Почувши про формування бригади «Лють», без вагань вирішив – це його шанс стати на захист України.

- Це штурмова бригада і, я думаю, кожен розуміє чому і де ми будемо працювати. Так, я усвідомлював чому я прийшов у цей підрозділ, я хочу приймати активну участь у бойових діях.

Це перший етап підготовки бійців штурмової бригади. Надалі вони більш поглиблено опановуватимуть військову службу за обраними напрямками та пройдуть бойове злагодження.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.