У рядах поліції Тернопільщини - новачки

Опубліковано в Новини 15.04.2023
Випускники відомчих навчальних закладів поповнили ряди тернопільської поліції.
 
14 квітня в Головному управлінні Національної поліції Тернопільської області відбулася зустріч керівництва поліції з новопризначеними поліцейськими – випускниками відомчих вищих навчальних закладів.

Керівник Нацполіції краю Олександр Богомол привітав молодих правоохоронців з відповідальним кроком у їхньому житті. Він дав настанови молодим працівникам, зосередивши увагу на дотриманні дисципліни  та відповідальному ставленні до роботи у нелегкий для країни час. Очільник поліції продемонстрував відкритість та готовність до вирішення будь-яких службових чи побутових проблем, які можуть з’явитися під час служби.

Поліцейські психологи визначили у молодих фахівців ступінь  готовності до служби. Під час спілкування  вони аналізували та вивчали ндивідуальні особливості та можливості новоприбулих, розвиток їх психоемоційних та вольових якостей, наголосили на дотриманні особистої безпеки, законності у роботі. Також пропрацювали основні техніки спрямовані на формування у сучасного поліцейського навиків надання первинної психологічної допомоги і психологічної підтримки громадян у критичних ситуаціях та в умовах війни.

Новопризначені працівники поліції будуть виконувати свої службові обов’язки у відділках та відділеннях поліції Тернопільщини.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.