Під час комендантської години у Тернополі водієві іномарки продали алкоголь. П'яного кермувальника затримала поліція

Опубліковано в Новини 08.04.2023

Шостого квітня під час нічного рейду торговельними закладами міста працівники управління муніципальної інспекції виявили та задокументували факт продажу алкогольних напоїв в заборонений час.

Правопорушення зафіксовано в одному із магазинів, що на вул. Олександра Довженка. 

Водночас інспектори помітили громадянина, який мав ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння, сів за кермо та почав керувати транспортним засобом. З метою запобігання виникнення аварійних ситуацій інспектори почали рух за автомобілем та сповістили про виявлену особу на лінію 102.

Реагуючи на повідомлення, працівники патрульної поліції м. Тернополя зупинили автомобіль білого кольору на перехресті вул. Лесі Українки - вул. Тараса Протасевича. Відповідно до чинного законодавства, водієві було запропоновано пройти тест на вміст алкоголю в крові, прилад показав 1,38 проміле. Чоловік чинив опір працівникам поліції тож був затриманий, автомобіль громадянина переміщено на арештмайданчик.

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.