Тернополянку судитимуть за сутенерство

Опубліковано в Новини 03.04.2023
Слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому щодо 21-річної жительки обласного центру. Підозрюваній інкримінують частини 1 та 2 ст. 303 КК України – сутенерство.
У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисниця шукала молодих дівчат, котрі погоджувалися займатися проституцією, забезпечувала їх житлом, але за це брала частину зароблених коштів. Інтимні послуги надавалися в орендованих квартирі та будинку в Тернополі.
За час документування злочинної діяльності сутенерки поліцейські зафіксували одинадцять випадків втягнення жінок у зайняття проституцією. За усіма фактами були розпочаті кримінальні провадження.
Згідно санкцій інкримінованої обвинуваченій статті їй загрожує до семи років позбавлення волі.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.