На Тернопільщині пункти незламності переходять у "сплячий" режим

Опубліковано в Новини 28.03.2023

У Тернопільській ОВА прийняли рішення, що пункти незламності області переходять з режиму цілодобового функціонування (функціонування за визначеним графіком) в режим готовності до термінового відновлення роботи («сплячий» режим).   

В робочі години діючими залишать ті пункти незламності, які створені в приміщеннях обласних, районних військових адміністрацій, міських рад, старостатах, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі "Інтернет" та підзарядки мобільних пристроїв.       

Всі інші пункти будуть готові до термінового розгортання та відновлення функціонування у разі виникнення необхідності, або надходження відповідного розпорядження.

 

Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.