На деяких мобільних спеціалізованих укриттях у Тернополі встановили захисні решітки

Опубліковано в Новини 27.03.2023

Десять мобільних спеціалізованих укриттів встановлено у Тернополі поблизу зупинок громадського транспорту, де спостерігається велика кількість людей та поряд немає захисних споруд. Тут громадяни можуть перебувати під час повітряної небезпеки.

Як повідомляють у відділі технічного нагляду, усі укриття у належному санітарному стані та регулярно прибираються.

Проте, деякі особи навмисно смітили в укриттях, використовували споруди не за призначенням. Тому, з метою вирішення цих проблем, на двох укриттях було встановлено захисні решітки, які будуть відкриватися під час тривоги.

Ключі до захисних решіток мають двірники прилеглих територій та працівники технагляду які, у випадку сигналу «Повітряна тривога», відкриють укриття, щоб мешканці могли сховатися від небезпеки. А на час відсутності тривоги укриття будуть закриті.

Щодо відновлення деяких укриттів, де є декоративні пошкодження фасаду, то вони будуть відновлені за рахунок виробника.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.