Поліцейські затримали 21-річного тернополянина за грабіж

Опубліковано в Новини 27.03.2023

Молодик відкрито заволодів товаром в одному з магазинів в обласному центрі.

До співробітників поліції звернувся охоронець торгового закладу і повідомив про пограбування. Зі слів заявника, він помітив, як молодий чоловік набрав товару і попрямував до виходу. Намагався його зупинити, однак останньому вдалося втекти.

У ході оперативних заходів поліцейські встановили особу грабіжника. Ним виявився 21-річний раніше судимий житель обласного центру. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідчі інкримінують йому частину 4 статті 186 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування. Також поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.