Вчора на Тернопільщині дещо «підлатали» дорогу

Опубліковано в Новини 02.02.2017

Більше 300 метрів квадратних аварійної ямковості ліквідували на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Роботи з усунення недоліків дорожнього покриття виконували на автошляхах державного значення, а саме: Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Тернопіль-Ланівці та Галич-Сатанів, повідомили в САД області.

В роботі шляховики використовують холодні асфальтобетонні суміші з додаванням спеціальних домішок, які дозволяють працювати у холодну пору року та при низьких температурах.

Основна мета проведення аварійного ямкового ремонту – надати безпечний проїзд дорогами загального користування. Під час ліквідації аварійної ямковості, шляховики ремонтують ями, які можуть стати на заваді безпечному руху транспорту. Планову ліквідацію ямковості, яка здійснюється за допомогою гарячих асфальтобетонних сумішей і передбачає усунення всіх ям та тріщин на дорожньому покритті, шляховики розпочнуть з настанням сприятливих погодних умов та стабільної температури повітря з позначкою «+».

Сьогодні роботи з ліквідації аварійної ямковості тривають.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.