У тернопільському парку «Загребелля» виявили факти незаконного збирання березового соку

Опубліковано в Новини 22.03.2023

22 березня в Тернопільській громаді у парку «Загребелля» патрулюючи місто вранці, працівники управління муніципальної інспекції спільно з поліцейським офіцером громади затримали громадян, які здійснювали незаконний збір березового соку.

На місце вчинення порушення було також викликано працівників правоохоронних органів та представників Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Громадянами було порушено Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах. Тож відповідно до чинного законодавства на порушників складено чотири адміністративні протоколи згідно з ст.152, ст.91 КУпАП.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що заготівля деревних соків у межах населених пунктів є порушенням природоохоронного законодавства та може завдати шкоди екосистемі та довкіллю. Громадяни повинні шанобливо ставитися до збереження довкілля.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.