Спортсмени з Тернопільщини здобули медалі на весняній частині чемпіонату України з біатлону

Опубліковано в Новини 20.03.2023

На базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ завершилась весняна частина чемпіонату України з біатлону серед юнаків та дівчат. У останні два дні змагань відбувались у програмі класичні та змішані естафети.

У класичних естафетах у категорії старші дівчата команда Тернопільської області у складі Тарасюк Тетяни, Тарасюк Ірини (учениць ТОШВСМ) і Драбик Іванни (учениці ТО ДЮСШ з біатлону) посіла друге місце, поступившись чемпіонам лише 8,8 секунди.

Також у естафетній гонці в категорії «молодші юнаки» тернопільські спортсмени Максим Підручний (учень ДЮСШ «Олімп»), Костянтин Марценюк і Тарас Тарасюк (учні ТОДЮСШ з біатлону) стали чемпіонами.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

– В заключний день чемпіонату відбулися змішані естафети, на яких наші спортсмени теж не залишилися без нагород. Так, у категорії «молодші юнаки та дівчата» команда Тернопільської області у складі Олени Доценко, Анастасії Змарко, Костянтина Марценюка і Тараса Тарасюка (усі спортсмени представляють ТО ДЮСШ з біатлону) фінішували другими, виборовши «срібло», – кажуть у ДЮСШ з біатлону.

Тренери біатлоністів – Назар Бурик, Ігор Починок, Михайло Кручовий і Василь Тарасюк.

Тарас Тарасюк навчається у Копичинецькому ліцеї №2, Максим Підручний є учнем Тернопільської ЗОШ №6, Костянтин Марценюк - вихованець КУТОР «ТО ДЮСШ з біатлону», учень ТНВК «Школа-ліцей 6 ім. Н.Яремчука», Тарасюк Ірина – студентка ЗУНУ, а Тетяна Тарасюк вчиться у фаховому коледжі економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.