У Тернополі пенсіонерка стала заручницею власної квартири

Опубліковано в Новини 20.03.2023

Як повідомляють у ГУ ДСНС у Тернопільській області, 19 березня в м. Тернопіль на вул. Д.Галицького,14 рятувальним відділенням аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення в присутності працівників поліції здійснено відкривання вхідних дверей квартири на 3-му поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку.

Там перебувала вісімдесятичотирирічна власниця квартири, що потребувала медичної допомоги та не могла самостійно відчинити двері.

В подальшому співробітники ДСНС допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати жінку з квартири до автомобіля «швидкої».

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.