Раніше судимий тернополянин обшахраював жительку обласного центру

Опубліковано в Новини 20.03.2023

Працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо 44-річного тернополянина. Він обшахраював нову знайому та викрав її майно.

На лінію «102» надійшло звернення від жительки міста. Вона попросила розшукати та притягнути чоловіка, який обікрав її помешкання. Після того як крадій погостював в помешканні жінки, з приміщення зникла різна побутова техніка.

У ході розшукових заходів працівники територіального підрозділу поліції вийшли на слід зловмисника. У скоєному він зізнався. Викрадене майно він реалізував, а кошти витратив на власні потреби.

Перевіряється причетність чоловіка до вчинення аналогічних протиправних дій на території міста.

Відомості про подію слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Міру покарання йому обере суд.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.