Версія для друку

Оперативники затримали раніше судимого тернополянина за вчинення грабежу

Опубліковано в Новини 18.03.2023

Зловмисника, який напав на 64-річного тернополянина та відібрав у нього майно, затримали оперативники карного розшуку. За вчинений злочин підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа на вулиці Фабричній завдала тілесні ушкодження чоловіку та відкрито викрала у нього мобільний телефон.

З’ясувалося, потерпілий пізно ввечері повертався з роботи додому. Раптово до нього з-за спини підбіг зловмисник та збив з ніг.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу кримінальної поліції Тернопільського райуправління поліції спільно з оперативники обласного управління карного розшуку встановили особу нападника. Ним виявився 21-річний житель Тернополя. Хлопець вже раніше був судимий за крадіжки. Чужий телефон він продав.

Слідчі оголосили зловмиснику підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області