У Тернополі водій спробував втекти від патрульних через те, що в'їхав у клумбу

Опубліковано в Новини 01.02.2017

Та спробував перехитрити поліцейських.

Так, 29 січня, близько 1-ї години, екіпаж отримав повідомлення про ДТП на проспекті Злуки, повідомила прес-служба УПП у Тернополі. Прибувши на місце події, виявили автомобіль Audi Q7, який наїхав на бордюр та пошкодив зелені насадження. Перехожі вказали на водія, який вже намагався втекти з місця події. Патрульні затримали громадянина. Спершу він назвався чужим ім’ям і всіляко заперечував причетність до ДТП, мовляв, автомобіль не його. Сам він був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Однак охоронцям порядку таки вдалося встановити його особу та власника автомобіля. З’ясувалося, що 31-річний громадянин взяв автомобіль у батьків. Вони приїхали на місце події. Батьки підтвердили, що за кермом міг бути лише їх син.

Водія-правопорушника патрульні освідували на алкотестері драгер. Результат – 1,51 проміле алкоголю в крові. На нього склали два протоколи за ДТП та керування у стані алкогольного сп’яніння.

В Управлінні патрульної поліції у Тернополі зазначили, що упродовж січня поліцейські зафіксували 81 ДТП, з них – 7 з потерпілими, травмовано 8 осіб. У стані сп’яніння 4 аварії вчинили водії, але в них травмованих осіб не було.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.