Вимагали у жінки гроші за нерозповсюдження її інтимних фото: на Тернопільщині двох чоловіків засудили до семи років у в'язниці

Опубліковано в Новини 10.03.2023

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Бучацької окружної прокуратури Бучацьким районним судом засуджено двох жителів м. Заліщики, які вимагали в потерпілої гроші за нерозповсюдження її інтимних фото (ч.4 ст.189 КК України).

Прокурори довели у суді, що двоє чоловіків впродовж жовтня 2021 - квітня 2022 років шантажували жінку, вимагаючи кошти за фотографії, які вона не  бажала оприлюднювати. Потерпіла віддала вимагачам 17 тисяч грн. При передачі коштів їх затримали правоохоронці.
Вироком суду чоловіки визнані винними у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану, та їм призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі кожному із конфіскацією усього  майна. Їх взято під варту у залі суду.
Вирок ще не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.