П'ятьох військовослужбовців з Тернопільщини повернули з полону

Опубліковано в Новини 09.03.2023

Нaші хлопці були серед 130 зaхисників-зaхисниць, яких визволили з полону.

Про це повідомили у Тернопільській обласній віськовій адміністрації.

Панасюк Юрій Олексaндрович, Копачівський Тaрaс Володимирович, Щельнов Андрій Володимирович, Душенька Ігор тa Чепрасов Сергій Олексaндрович повернулися до своїх родин, додому.

Відомо, що 23-річний Тарас Копачівський, житель Великогаївської громади. Востаннє хлопець виходив на зв'язок з рідними на початку червня 2022 року.

20-річний Ігор Душенька з села Довжанка. Від початку повномасштабного вторгнення хлопець перебував у Маріуполі. Був на «Азовсталі», звідки вийшов разом із іншими захисниками, потрапивши в полон.
Зв’язок з ним рідні втратили 18 квітня 2022 року. Вважали безвісті зниклим. Пізніше, через звільнених з полону захисників, родина дізналася, що Ігор перебував в Оленівці, згодом його утримували на окупованій території Свердловська Луганської області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.