У громаді біля Тернополя провели волейбольний турнір пам’яті Устима Кобеля

Опубліковано в Новини 02.03.2023

У селі Острів відбувся відкритий турнір з волейболу серед учнів шкіл Великоберезовицької громади, присвячений пам’яті Устима Кобеля.

Участь у заході взяли збірні команди Острівського, Мишковицького, Буцнівського, Настасівського та Великоберезовицького ліцеїв.

Кобель Устим Іванович працював тренером з волейболу КЗ «ДЮСШ-«ОЛІМП» Великоберезовицької селищної ради. Народився у селі Острів, де закінчив місцеву школу. Навчався у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка, повідомили у Березовицькій селищній раді.

– Був щирим, розумним, життєрадісним, веселим, привітним, сповненим енергії та завжди спішив на допомогу. Захоплювався волейболом, футболом, грав у місцевих командах з даних видів спорту. Йому було всього 22 роки коли трагічно обірвалося молоде життя… Наприкінці грудня 2022 року Устим Іванович потрапив у страшну ДТП – велике горе спіткало його рідних, друзів, шкільну родину та односельчан. На жаль, 6 січня Устима Кобеля не стало… Світла пам’ять про нього завжди житиме у наших серцях, – зазначили у селищній раді.  

За підсумками змагань, перемогу у турнірі здобула команда Мишковицького ліцею. Призерами стали команди Острівського ліцею – друге місце і Настасівського ліцею – 3 місце.

Кращим гравцем турніру став Віктор Кравець, наймолодшим гравцем – Влас Антимис.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.