Спортсмени з Тернопільщини здобули золото та дві бронзи на змаганнях у сусідній області

Опубліковано в Новини 21.02.2023

 Протягом двох днів, у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді проходив обласний турнір пам’яті Олександра Борбуцького та загиблих захисників України з вільної боротьби серед юнаків 2009-2011 р.н. та 2012-2014 р.н.

Олександр Бобруцький – вихованець відділення вільної боротьби Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, загинув, захищаючи Україну, 19 вересня 2022 року.

Участь у змаганнях взяли спортсмени з 12 областей України та міста Києва. Тернопільщину представили юні борці з Теребовлі.

Під час відкриття змагань присутні вшанували пам’ять Героя та усіх загиблих за незалежність нашої держави хвилиною мовчання.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Спортсмени здобули одну золоту і дві бронзових нагороди.

– Перше місце у вазі до 59 кг, поклавши всіх своїх суперників на лопатки, виборов Валентин Баран. Третє місце у вазі до 53 кг і відповідно, бронзову медаль, здобув, перемігши чотирьох своїх суперників Костянтин Роговський. Ще ону «бронзу» завоював у вазі до 35 кг Артем Перхалюк, який переміг трьох своїх суперників, – кажуть в управлінні. – Також Денис Скрипник посів п’яте місце у вазі до 42 кг переміг двох своїх суперників.

Тренер спортсменів Володимир Перхалюк. Навчаються медалісти турніру в Теребовлянському опорному закладі загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.