Тернопільська легкоатлетка стала чемпіонкою України

Опубліковано в Новини 21.02.2023

У київському манежі з 17 до 19 лютого 2023 року тривав головний зимовий чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні.

Під час змагань тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України в бігу на 3000 метрів.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Федерація легкої атлетики України реалізувала ідею присвятити змагання всім захисникам країни та янголам спорту. Відкриття цієї легкоатлетичної події розпочалося з хвилини мовчання на шану загиблих героїв та виконання державного гімну України.

 Золоту нагороду в бігу на 3000 м впевнено здобула тернопільська легкоатлетка з результатом 9:21.84 сек. Спортсменка представляє обласну ШВСМ, тренери Стребков Іван та Романчук Сергій.

 Вітаємо з перемогою Наталю Стребкову на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні, який відбувся 17-19 лютого в місті Києві. Бажаємо успіхів і на міжнародній арені, – кажуть у Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.