Понад 76 000 гривень видурили у тернополянки шахраї

Опубліковано в Новини 19.02.2023

Схема шахрайства не нова: назвавшись представником банку, шахрай телефонує жертві, лякає втратою грошей, пропонує допомогу, вивідує реквізити картки і, як наслідок, - людина втрачає свої збереження.

До 42-річної жительки обласного центру на мобільний зателефонувала невідома особа з номера із кодом Києва, представилася співробітником служби безпеки банку, клієнткою якого є жінка, і повідомила про те, що хтось намагається викрасти кошти з її кредитної картки. Замість перевірити дану інформацію у фінустанові, жінка погодилася вирішити проблему в телефонному режимі. Зробила все, як велів незнайомець, і отримала сповіщення: з картки знято 76 000 гривень.

Із заявою про злочин потерпіла прийшла до поліції. Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 ККУ.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.