На Тернопільщині триває набір до підрозділу Нацполіції “Лють”

Опубліковано в Новини 14.02.2023

Відсіч та стримування збройної агресії РФ проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – усе це основні завдання, які покладатимуться на бійців новоствореного підрозділу Національної поліції. На Тернопільщині триває набір у штурмову бригаду “Лють”.

- Значна частина кандидатів уже пройшли тести на знання законодавства та логічні здібності. Далі вони усі проходитимуть військово-лікарську комісію, а після цього майбутні представники “Люті” здаватимуть нормативи з фізичної підготовки, – розповідає начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Зіновій Кутний. – З кожним кандидатом спілкуються й психологи.

Одна з вимог до кандидатів, каже командир 2 взводу 1 роти полку спеціального призначення «Сафарі» Віталій Писаній, це мотивація. Майбутні бійці повинні розуміти, що їхнє основне завдання – звільнення України від російських окупантів. В першу чергу до бригади прийматимуть хлопців з військовими спеціалізаціями, а також тих, хто готовий вчитися та освоювати щось нове.

- Люди розуміють, що ми їх готуватимемо. Після проходження навчання вони будуть готові до виконання поставлених завдань. Бажаючих вступати до новостворених підрозділів багато.

- Якщо ми не захистимо нашу Батьківщину, то це доведеться робити нашим дітям та онукам, – саме це спонукало Олександра Довгалюка подати заявку на вступ до штурмової бригади “Лють”. Чоловік з 2014 року займається волонтерством. Спочатку він разом з однодумцями возив допомогу на Луганщину та Донеччину, а з перших днів повномасштабного вторгнення почав допомагати мешканцям та бійцям, які знаходилися під постійними обстрілами ворогів. Сьогодні Олександр вирішив вступити до штурмового підрозділу.

- Ми мусимо зробити усе можливе, аби наші діти, наші дружини та батьки почувалися в безпеці та жили в мирі. Тому ми окупанта обов’язково переможемо.

Заявки для вступу можна подати онлайн на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у Центрах надання адміністративних послуг, що працюють у Бережанах (вул. Банкова, 3), Чорткові (вул. Тараса Шевченка, 21), Теребовлі (вул. Князя Василька, 104 А), Кременці (вул. Шевченка, 56) та в Тернополі (вул. Острозького, 6).

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.