На дорогах Тернопільщини продовжили ремонтні роботи

Опубліковано в Новини 25.01.2017

Погодні умови дозволяють, тож шляховики приступили до ліквідації аварійної ямковості.

Про це йдеться на сайті САД у Тернопільській області.

За вчорашній день шляхові бригади Тернопільського облавтодору відремонтували 400 метрів квадратних дорожнього покриття. Працювали дорожники на трасах: М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Н-18 Івано-Франківськ-Бувач-Тернопіль, Р-43 Тернопіль-Ланівці, Р-41 обхід м. Тернополя, Р-39 Броди-Тернопіль, Р-32 Кременець-Біла Церква, Р-24 Татарів-Косів-Коломия-Бощів-Камʼянець-Подільський, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамʼянка.

У роботі шляховики використовують холодну асфальтобетонну суміш з додаванням спеціальних добавок, які дозволяють працювати у холодну пору року та при низьких температурах.

Сьогодні ж шляховики дбають про чистоту доріг.

У ніч з 24 на 25 січня практично по всій території області спостерігались опади у вигляді невеликого снігу, місцями туман та ожеледиця. Аби дорожнє покриття було безпечним, шляховики виконали посипку доріг загального користування. Залучили при цьому 45 піскорозкидачів.  Ще 150 дорожних працівників здійснили ручну посипку піском та сіллю.

Станом на сьогодні проїзд дорогами області забезпечено у повній мірі.

Дорожники продовжують  працювати у штатному режимі.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.