На Тернопільщині дитячий табір у рекреаційній зоні повернули громаді

Опубліковано в Новини 25.01.2017

Більше двох років територіальна громада відстоювала свої інтереси.

Кременецька місцева прокуратура забезпечила виконання рішення суду, постановленого за позовом прокурора, про передачу до комунальної власності цілісного майнового комплексу дитячого оздоровчого закладу «Гайдарівець» у с. Кутянка Шумського району, зазначила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, упродовж 2014-2016 років прокуратура відстояла інтереси територіальної громади у судах всіх інстанцій, у тому числі вищих спеціалізованих. До комунальної власності передано 3 адміністративні цегляні будівлі, 7 літніх цегляних будинків, 12 літніх дерев’яних будинків та інші господарські приміщення загальною площею 2 015, 93м кв., залишкова балансова вартість яких становить понад 140 тис.грн. У користуванні установи перебувають землі лісового фонду рекреаційного призначення, площею 4,3 га. 

Державним реєстратором зареєстровано право на цілісний майновий комплекс дитячого оздоровчого закладу «Гайдарівець» за Шумською районною радою. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.